15 februari 2019 Marco

Zijm uitgeroepen tot Salesdealer van het jaar 2019!

Zijm Volkswagen bedrijfswagens is door topprestaties op het gebied van onder meer sales, dienstverlening en klanttevredenheid uitgeroepen tot “Beste Salesdealer Award 2019”.

De ‘Beste Dealer Award’ is een onderscheiding die in het leven is geroepen door de importeur van Volkswagen Bedrijfswagens, Pon’s Automobielhandel B.V. De prijs is bedoeld om bedrijfswagendealers te inspireren en stimuleren tot topprestaties. Alle Volkswagen Bedrijfswagen dealers worden het hele jaar door beoordeeld op verschillende punten op zowel sales als aftersalesgebied.

“Wij bedanken alle klanten voor de uitgesproken waardering en loyaliteit aan Zijm”

Alle dealers van Volkswagen Bedrijfswagens worden daarom het hele jaar door beoordeeld op een groot aantal punten. Dat gaat onder meer om de klantgerichtheid van de bedrijven, de flexibiliteit in het maken van afspraken, de verlengde openingstijden van de werkplaatsen, de verkoopprestaties en de uitstraling van de hele bedrijf. Ook de professionaliteit van de marketing- en PR-inspanningen behoort tot de beoordelingscriteria.

Wij zijn het meest trots op de grote klanttevredenheid. We proberen elke dag weer de beste service te bieden maar het zijn uiteindelijk onze klanten die het moeten ervaren. We zijn er daarom uitermate trots op dat de klantwaardering dusdanig hoog is dat we deze prijs hebben mogen ontvangen. Wij willen jou – tevreden klant van Zijm – bedanken voor jou waardering en klandizie.

Marco Bulters, uw Volkswagen Bedrijfswagen adviseur.

Kom in contact met ons!