Volkswagen Caddy

Ik wil meer weten van de Nieuwe Caddy.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

De Caddy gesloten bestelwagen. Zit wel goed.

Al jaren behoort de Volkswagen Caddy tot de favoriete uitrusting van vakmensen en ondernemers. Om dat te blijven, is de Caddy gesloten bestelwagen uitgerust met talrijke innovaties uit de personenwagens van Volkswagen. Het vernieuwde interieur en de nieuwe assistentiesystemen zorgen voor nóg meer rijcomfort en voor nóg meer veiligheid. En hebben we het al gehad over het nieuwe strakke design? Je zou bijna vergeten dat je in een bedrijfswagen rijdt. De Caddy gesloten bestelwagen. Zit wel goed.

Volkswagen Transporter

Ik wil meer weten van de Nieuwe Transporter.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

De Transporter gesloten bestelwagen. Méér… van hetzelfde.

Ruim 65 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Als u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra-kilometers-op-een-liter-diesel even wegdenkt, dan is ook de Transporter gesloten bestelwagen net als zijn voorgangers. De Transporter gesloten bestelwagen. Méér… van hetzelfde.

Volkswagen Crafter

Ik wil meer weten van de Nieuwe Crafter.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Praktischer. Economischer. Innovatiever dan ooit.

“Hoe ziet uw ideale bedrijfswagen er uit?” Deze vraag stond centraal bij de ontwikkeling van de nieuwe Crafter. Van elektricien en timmerman tot koerier en zelfstandig winkelier: de nieuwe Crafter is op uw behoeften gebaseerd. Het resultaat: de beste bedrijfswagen in zijn klasse. De nieuwe Crafter. Praktischer. Economischer. Innovatiever dan ooit.

De eerste versies van deze 100% Volkswagen Bedrijfswagen zijn nu te bestellen. In het voorjaar verschijnt de nieuwe Crafter in de showroom. Vanaf december kunt u al bij een van de gespecialiseerde Volkswagen Bedrijfswagens centra terecht voor een ‘Sneak Preview’. De Gesloten Bestelwagen met voorwiel- en vierwielaandrijving is vanaf nu te bestellen. Later dit jaar volgt de Chassisvariant voorwielaandrijving. Alle overige carrosserie- en aandrijvingsvarianten volgen in 2017.

Volkswagen Amarok

Ik wil meer weten van de Nieuwe Amarok.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

100% prem​ium. 100% pick up.

100% premium. 100% pickup. Altijd. Onbegrensd off-road. Temperamentvol op het asfalt. De nieuwe Amarok combineert alles wat u verwacht van een exclusieve premium pick up: een krachtig design, een robuuste constructie en een hoog vermogen. Voor bouwprofessionals, grondwerkers, tuinders, hoveniers en iedereen die ook zwaar werk verzet geldt: op de Amarok, de Volkswagen pick up die voor niets onder doet, kunt u altijd en overal 100% vertrouwen.

Volkswagen Multivan

Ik wil meer weten van de Nieuwe Multivan.>

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Pure vrijheid.

Omdat iedereen anders is, heeft Volkswagen Bedrijfswagens nu een auto die aan ieders wensen voldoet, maar nooit hetzelfde is: de Multivan. Het flexibele en luxe interieur biedt een zee aan ruimte. En de talrijke individuele mogelijkheden geven een gevoel van vrijheid. Het is dan ook heel gemakkelijk om voor een Multivan te kiezen. Nu alleen nog een leuke bestemming kiezen…

Elke Multivan is ook als Van-uitvoering leverbaar. Hiermee heeft u twee zitplaats en en maximale laadruimte in combinatie met de uitstraling en het comfort van een Multivan.

Wilt uw alle informatie over de modellen van Volkswagen bedrijfswagens online zien?

Kijk dan op de site van vw bedrijfswagens .nl

Marco Bulters, uw Volkswagen Bedrijfswagen adviseur.

Kom in contact met ons!