ZIJM BEDRIJFSWAGENS - UW BELANG IS ONS BELANG - KWALITEIT DAAR DRAAIT HET OM

Welkom bij

Lees verder

Volkswagen Bedrijfswagens. Onderaan de streep een slimme investering.

Een Volkswagen bedrijfswagen is niet de goedkoopste. Maar… koop je zo´n goede bus, dan ben je verzekerd van betrouwbare Volkswagen kwaliteit en kun je bouwen op een bewezen hoge restwaarde. En dan is er ook nog eens een app waarmee je zuiniger leert rijden.
Alles bij elkaar opgeteld, ben je met een Volkswagen bedrijfswagen zomaar goedkoper uit dan je zou denken. En dan rijd je ook nog eens een échte Volkswagen.

Profiteer nú van een zeer scherp Financial Lease tarief van 2,99%. Daarnaast gelden er scherpe inruilpremies: op alle Caddy modellen € 750 en op alle Transporter modellen € 1.000!

 

ontdek hier de actie

PAUL EN RONALD KOENEN OVERHANDIGEN CHEQUE AAN STICHTING MATCHIS

Zijm bv is trots om een bijdrage aan deze prestatie te hebben kunnen leveren!!

PAUL EN RONALD KOENEN OVERHANDIGEN CHEQUE AAN STICHTING MATCHIS

Donderdagmiddag hebben Paul Koenen en Ronald Koenen, in het kantoor van Bakker Koenen op het Vergun in Westervoort, een cheque van 15.897,41 euro overhandigd aan de Stichting Matchis, het Nederlandse Centrum voor stamceldonoren.
Het enorme bedrag is bijeen gebracht door Paul en Ronald met de rit die ze reden richting het uiterste puntje van Noorwegen als deelnemer van de ScanCoveryTrail. Paul en Nicolette zouden in januari 2018 samen de ScanCoveryTrial gaan rijden en het leek hun het leukste om daar een goed doel aan te koppelen.

Read more

Volkswagen Bedrijfswagens toont maatwerk op De Groene Sector Vakbeurs

 

Crafter Kipper en Amarok bij uitstek geschikt voor professionals in de groene branche

Volkswagen Bedrijfswagens is prominent aanwezig op De Groene Sector Vakbeurs, van 9 tot en met 11 januari in de Evenementenhal Hardenberg. Op deze grote Nederlandse beurs voor groentechniek toont het merk de Crafter Kipper en Amarok Aventura, ware professionals voor deze sector.

De Groene Sector Vakbeurs is de afgelopen 18 jaar uitgegroeid tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Voor Volkswagen Bedrijfswagens is de vakbeurs bij uitstek de gelegenheid om bezoekers te adviseren over maatwerkoplossingen ten behoeve van groenvoorziening. Met het brede modelprogramma als uitgangspunt biedt Volkswagen Bedrijfswagens voor deze sector tal van ombouw-, sales- en servicemogelijkheden.

Als voorbeeld toont Volkswagen Bedrijfswagens de Crafter Kipper in Hardenberg, een uitvoering die is ontwikkeld door en vóór professionals en die bij uitstek geschikt is in de groene sector/ landbouw en groenvoorziening branche. Op basis van de Crafter chassiscabine – leverbaar als enkel- en dubbelcabine – wordt het chassis door opbouwspecialist Van den Born Carrosserie turn-key omgebouwd tot een ARBO-gecertificeerde kipper. Net als Volkswagen Bedrijfswagens is Van den Born marktleider in het kippersegment. Read more

Nieuwe belastingschijven: impact bijtelling

Uit het nieuwe regeerakkoord blijkt dat ons belastingstelsel in 2019 flink op de schop gaat. Zo gaat de inkomstenbelasting van vier naar nog maar twee schijven. Maar wat betekent dit voor jou als het gaat om de fiscale bijtelling van jouw leaseauto? Goed nieuws, je kunt er zomaar een paar honderd euro netto per jaar op vooruitgaan.

De twee belastingschijven worden 36,93% en 49,5%. Het tarief van 36,93% gaat gelden voor inkomens tot € 68.000,-. Zit je hierboven, dan ga je als belastingbetaler een tarief van 49,5% betalen. Voor AOW’ers blijven er overigens drie schijven bestaan.

Eerst even terug naar de basis. Het begrip ‘bijtelling’ staat voor de fiscale kosten van het privégebruik van een auto van de werkgever. Als leaserijder betaal je bijtelling wanneer je per jaar meer dan 500 kilometer privé aflegt in de leaseauto. De fiscale bijtelling wordt berekend op basis van een percentage van de fiscale waarde (lees: de cataloguswaarde) van de auto in kwestie. Om de nettobijtelling te berekenen, vermenigvuldig je dit bedrag met het tarief inkomstenbelasting dat voor jou van toepassing is. Nu is er nog de mogelijkheid dat je in vier schijven bent in te delen; vanaf 2019 is dat dus voorbij en moet je uitgaan van of 36,93% of 49,5%.

Read more

18.12.17, Hannover  , © Henning ScheffenVWN Übergabe e-Crafter 8 StückHENNING SCHEFFEN PHOTOGRAPHY
MOBIL: 01773193050 .   WWW.SCHEFFEN.DE
info@SCHEFFEN.DE
Friedrich-Engels-Str. 31
30880 Laatzen
Region Hannover / Niedersachsen / GERMANY
18.12.17, Hannover , © Henning ScheffenVWN Übergabe e-Crafter 8 StückHENNING SCHEFFEN PHOTOGRAPHY MOBIL: 01773193050 . WWW.SCHEFFEN.DE info@SCHEFFEN.DE Friedrich-Engels-Str. 31 30880 Laatzen Region Hannover / Niedersachsen / GERMANY

Volkswagen Bedrijfswagens start praktijktest met e-Crafter

  • Emissievrije bestelauto van Volkswagen Bedrijfswagens getest door klanten uit Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk
  • Elektrische Volkswagen Crafter naar verwachting in najaar 2018 te koop

Volkswagen Bedrijfswagens heeft in Hannover de eerste exemplaren van de e-Crafter ceremonieel overhandigd aan enkele grote internationale klanten. Deze bedrijven gaan de nieuwe elektrische bestelauto tot medio volgend jaar in de praktijk testen. De e-Crafter komt naar verwachting in het najaar van 2018 op de Europese markt.

“We hadden de e-Crafter al samen met onze klanten voor onze klanten ontwikkeld”, aldus Dr. Eckhard Scholz, bestuursvoorzitter van Volkswagen Bedrijfswagens. “Nu schakelen we voor de laatste, belangrijke testfase de hulp in van een aantal fleetowners. Hun bevindingen kunnen voor verbeteringen zorgen aan het uiteindelijke productiemodel van de e-Crafter.”

Er gaat niets boven praktijkervaring. Daarom test een aantal grote klanten uit Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk de e-Crafter van Volkswagen Bedrijfswagen voordat het model wordt geïntroduceerd. De klanten zijn ondermeer pakketvervoerders, energiebedrijven, handelsondernemingen en retailers met bestelauto’s die iedere dag tussen de zeventig en honderd kilometer afleggen en honderden keren stoppen. Dit geldt voor zo’n 85 procent van alle stedelijke ritten, blijkt uit een door Volkswagen Bedrijfswagens uitgevoerde analyse van 210.000 ritprofielen bij 1.500 klanten. De e-Crafter is ontworpen voor exact dit stedelijke gebruik en heeft een 100 kW elektromotor aan boord, een actieradius van zo’n 160 kilometer* en een begrensde topsnelheid van 90 km/u.

Read more

Marco Bulters, uw Volkswagen Bedrijfswagen adviseur.

Kom in contact met ons!