ZIJM BEDRIJFSWAGENS - UW BELANG IS ONS BELANG - KWALITEIT DAAR DRAAIT HET OM

Welkom bij

Lees verder
DD 21-03-2018  BarneveldVolkswagen Bedrijfswagens DealermeetingArchiefnummer : 180465
DD 21-03-2018 BarneveldVolkswagen Bedrijfswagens DealermeetingArchiefnummer : 180465

Sales Dealer van het jaar!

Uw Volkswagen Bedrijfswagen Dealer Zijm is als winnaar uit de bus gekomen tijdens de “Sales Dealer van het jaar 2018” verkiezing.

Dit is op 21 maart bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse Dealermeeting, welke deze keer plaatsvond in Barneveld. Het gehele team van Zijm Bedrijfswagens is erg trots dat we deze prijs in ontvangst hebben mogen nemen.

We danken niet alleen onze klanten maar ook zeker de werknemers van Zijm Bedrijfswagens welke er alles aan doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Zorgeloze mobiliteit en transport is sinds onze oprichting, ruim 50 jaar geleden, de belangrijkste peiler van ZIJM geweest. Steeds weer proberen wij een moderne vertaling te vinden voor dit thema, met in ons achterhoofd de gedachte dat al onze klanten recht hebben op optimale dienstverlening.

Vandaar dat wij graag voor u klaar staan om u te adviseren en te begeleiden bij de invulling van uw mobiliteits- en vervoers- behoefte. Onze specialiteit is niet het éénmalig verkopen van een betrouwbare en veilige bedrijfswagen met een lange levensduur, nee ; Onze specialiteit is het gehele plaatje. Dit jaar en voor de komende jaren.

Volkswagen Bedrijfswagens produceert twee miljoenste Caddy

  • Twee miljoenste Caddy gaat naar Poolse hulporganisatie St. Brother Albert

Volkswagen Bedrijfswagens heeft deze maand de twee miljoenste Caddy geproduceerd. Het jubileumexemplaar van de compacte besteller rolde in de Volkswagen-fabriek in de Poolse stad Poznań van de band. Volkswagen Bedrijfswagens heeft deze twee miljoenste Caddy aan een Poolse hulporganisatie geschonken.

Onder het motto ‘Hoeveel goedheid past er in een Caddy?’ schonk Volkswagen Bedrijfswagens de twee miljoenste Caddy – een in Pure White gespoten Caddy Maxi – aan de Poolse hulporganisatie St. Brother Albert. Medewerkers van Volkswagen Poznań en Volkswagen Group Polska zorgden op hun beurt voor een extra donatie aan het goede doel.

Vier generaties

In 1982 startte Volkswagen Nutzfahrzeuge AG met de productie van de eerste-generatie Caddy. Ruim 35 jaar en drie generaties verder staat de huidige, vierde generatie te boek als een succesvol, compact multitalent. Onder het strakke design van de Caddy gaat een enorme laadruimte (3,2 kuub in de Caddy en zelfs 4,2 kuub in de Caddy Maxi) en innovatieve techniek schuil. Meer informatie over de Volkswagen Caddy op volkswagenbedrijfswagens.nl/caddy.

DEKRA: Volkswagen Amarok meest betrouwbare bedrijfswagen in segment

  • Gebruikte Amarok als beste uit de bus in het compacte bedrijfswagensegment
  • DEKRA testte 15 miljoen auto’s met tellerstanden tot 150.000 kilometer

DEKRA, het Duitse keuringsinstituut, heeft in de afgelopen twee jaar zo’n vijftien miljoen voertuigen geïnspecteerd. En op het gebied van de compacte bedrijfswagens springt één naam er duidelijk uit: die van de Volkswagen Amarok. Volgens het ‘DEKRA Gebrauchtwagenreport 2018’ is hij met voorsprong de betrouwbaarste auto in zijn klasse. De pick-up van Volkswagen gaat aan kop in drie categorieën: tot en met 50.000, 100.000 en 150.000 kilometer.

DEKRA deelt gebruikte auto’s bewust in naar kilometerstand, niet naar leeftijd. ‘Gebreken komen over het algemeen niet met de jaren’, aldus Jann Fehlauer, hoofd van de testafdeling bij DEKRA Automobil GmbH, ‘maar naarmate het aantal kilometers toeneemt.’Intensief gebruik‘Onze pick-up wordt over het algemeen intensief gebruikt’, zegt Gerrit Starke van Volkswagen Nutzfahrzeuge AG. Voor onze klanten .is de betrouwbaarheid van de Amarok dan ook erg belangrijk. Het uitstekende resultaat dat de auto in het DEKRA Gebrauchtwagenreport 2018 heeft behaald, bewijst dat de Volkswagen Amarok momenteel de beste pick-up op de markt is.’

Spijt van de verklaring uitsluitend zakelijk gebruik bestelauto?

Een berijder van een bestelauto van de zaak heeft verschillende mogelijkheden als hij de bestelauto zonder bijtelling wil rijden.

Eén van die mogelijkheden betreft de zogenaamde ‘Verklaring uitsluitend zakelijk gebruik bestelauto’. Die verklaring kan via de werkgever worden ingediend bij de belastingdienst. De berijder geeft hiermee aan dat hij de bestelauto niet privé gebruikt. Ook niet voor maximaal 500 km per jaar. Hij hoeft in dat geval geen rittenregistratie bij te houden. De belastingdienst controleert het zakelijke gebruik vooral via camerabeelden. Bij twijfel over de zakelijkheid van een rit, zal de belastingdienst aan de berijder en eventueel de werkgever om bewijs vragen.

Het kan echter voorkomen dat de berijder in de loop van het jaar tóch privé met de bestelauto wil rijden, maar wel binnen de 500-kilometergrens wil blijven. In dat geval kan de Verklaring uitsluitend zakelijk gebruik bestelauto worden ingetrokken. Tot de datum van intrekking gaat de belastingdienst er dan van uit dat er geen privégebruik geweest is. Vanaf die datum kan een rittenregistratie worden bijgehouden en een ‘Verklaring geen privégebruik’ worden aangevraagd. Met de rittenregistratie kan de berijder dan bewijzen dat het privégebruik op jaarbasis niet meer dan 500 km is geweest. Op deze manier is er toch nog een beperkte mogelijkheid van privégebruik, zonder dat dit tot bijtelling leidt.

 

bron: auto en fiscus .nl

Volkswagen Bedrijfswagens. Onderaan de streep een slimme investering.

Een Volkswagen bedrijfswagen is niet de goedkoopste. Maar… koop je zo´n goede bus, dan ben je verzekerd van betrouwbare Volkswagen kwaliteit en kun je bouwen op een bewezen hoge restwaarde. En dan is er ook nog eens een app waarmee je zuiniger leert rijden.
Alles bij elkaar opgeteld, ben je met een Volkswagen bedrijfswagen zomaar goedkoper uit dan je zou denken. En dan rijd je ook nog eens een échte Volkswagen.

Profiteer nú van een zeer scherp Financial Lease tarief van 2,99%. Daarnaast gelden er scherpe inruilpremies: op alle Caddy modellen € 750 en op alle Transporter modellen € 1.000!

 

ontdek hier de actie

Marco Bulters, uw Volkswagen Bedrijfswagen adviseur.

Kom in contact met ons!